OCMW Zele Sitemap  l  Contact  l  Zoeken  

Gegradueerd of gebrevetteerd derpleegkundige  
  Gegradueerd of gebrevetteerd verpleegkundige m/v

Functiebeschrijving

Je draagt bij tot het verzekeren van de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening op de afdeling in overeenstemming met de missie/visie van de organisatie. Je voert verpleegkundige handelingen uit met het oog op het behoud of het herstel van de gezondheid of het voorkomen van verergering van ziekte of aandoening van de bewoner. Je verstrekt professionele zorg en draagt hierdoor bij aan het psychosociaal welzijn en de lichamelijke gezondheid van de bewoners.

Diplomavoorwaarden

Gegradueerd verpleegkundige: beschikken over een diploma van gegradueerde of bachelor in de verpleegkunde.

Gebrevetteerd verpleegkundige: beschikken over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair onderwijs in de verpleegkunde of van een brevet van aanvullend secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkunde.

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Contract

Contractueel – 50%, 80% of voltijdse tewerkstelling.

Een interessante verloning volgens salarisschaal BV1-BV3 (gegradueerd verpleegkundige) of salarisschaal C3-C4 (gebrevetteerd verpleegkundige) met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, overname relevante beroepservaring uit de privésector, hospitalisatieverzekering (na 1 jaar tewerkstelling) en een ruime verlofregeling.

 

Indiensttreding

Om in aanmerking te komen moet je slagen in het aanwervingsexamen.

Er wordt een werfreserve aangelegd voor drie jaar.

Solliciteren

Kandidaturen moeten, samen met een kopie van het diploma, studiebewijs en een curriculum vitae, aangetekend gericht worden aan de Voorzitter van het OCMW, Tom De Bruyne, Padweg 4 A te 9240 Zele, uiterlijk op 7 november 2017. De poststempel geldt als bewijs.

De informatiebundel kan opgevraagd worden bij de dienst personeel en organisatie, florence.bekaert@ocmwzele.be of op het nummer 052 45 67 33.


  
 
 
Het Zeelse aanbod aan hulp- en dienstverlening duidelijk en volledig voor u in kaart gebracht
 
 
Vind de juiste zorgverleners, woonzorg en bijsluiters in één handige sociale netwerkkaart van België