OCMW Zele Sitemap  l  Contact  l  Zoeken  

Doe de V-test en spaar centen uit!  
 


De V-test wat is dat?
 
Elektriciteit en aardgas zijn niet goedkoop. U bent misschien sinds jaar en dag aan gesloten bij dezelfde leverancier. Toch komen er op de energiemarkt regelmatig nieuwe leveranciers bij. Leveranciers die aan een goedkoper tarief aardgas en elektriciteit aanbieden. Maar wie is nu de beste? Om u te helpen bij het kiezen van de beste leverancier heeft de VREG (Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt) voor u een hulpmiddel gemaakt. Om te zien wie voor u de beste leverancier is, wordt een vergelijking gemaakt tussen de prijzen en de dienstverlening. Dit op een eerlijke en betrouwbare manier. Zo kan u makkelijk een nieuwe leverancier kiezen en mogelijks extra centen uitsparen!
 
Doe de V-test en ontdek wel centen je op jaarbasis kan uitsparen!
 
 
 (Klik op de afbeelding en start de V-test)
 
 
Graag wat hulp bij de V-test?
 
Hebt u graag wat ondersteuning bij het uitvoeren van de V-test? Kom vrijblijvend langs op de sociale dienst van OCMW Zele (Padweg 4a). Een maatschappelijk werker zal samen met u stap voor stap de V-test doorlopen. Nadien maakt u de keuzes.
Vergeet vast uw recentste jaarafrekening voor elektriciteit en aardgas niet. Hierdoor kunnen we op uw maat een vergelijking maken.
Klik op volgende link voor meer informatie omtrent onze openingsuren en bereikbaarheid
 


Voor hulp bij kleine huishoudelijke taken of info over het hulp- en dienstverleningsaanbod in Zele.
 

 
 
  
 
 
Het Zeelse aanbod aan hulp- en dienstverlening duidelijk en volledig voor u in kaart gebracht
 
 
Vind de juiste zorgverleners, woonzorg en bijsluiters in één handige sociale netwerkkaart van België