OCMW Zele Sitemap  l  Contact  l  Zoeken  

Activiteiten  
 

 
Het lokaal dienstencentrum wil in de eerste plaats een ontmoetingsplek zijn waar het goed toeven is voor Zelenaars. Bij ons mag je binnenvallen met vragen over het ouder worden en alles wat daar bij komt. Ben je zelf misschien mantelzorger, heeft je partner hulp nodig of heb jij gewoon behoefte om eens iets voor jezelf te doen? Zit je misschien vaak alleen thuis, kom je wel graag onder de mensen maar durf je dit niet meer zo vlot als vroeger? Wil je nog iets bijleren maar wil je niet meer terug naar de schoolbanken?

In het dienstencentrum organiseren wij verschillende lessen zowel puur voor het amusement als om je tanden er in te zetten... Wij vinden het belangrijk om als dienstencentrum een ondersteuning te zijn voor senioren en een preventieve rol te spelen om vereenzaming tegen te gaan.

Wil je ontspannenbewegen, creatief bezig zijn of nog iets bijleren? Het is allemaal mogelijk!
 

 

 

 
     
 
Ontmoeting
In de lounge-bar zijn er verschillende gezelschapsspelen ter beschikking, de vrijwilliger achter de bar helpt je graag aan je favoriete spel. Ons aanbod: scrabble, rummikub, backgammon, schaakspel, damspel, pietjesbak, petanque, kranten, tv, ...

Heb je zelf een ander spel dat je graag wil aanleren aan anderen, dan breng je dit gewoon mee. Buiten zijn er 2 petanquebanen ter beschikking. Er wordt dagelijks gekaart, maar vooral op maandag, woensdag en vrijdag, steeds vanaf 13u30. 

Deze activiteiten zijn gratis.Voor hulp bij kleine huishoudelijke taken of info over het hulp- en dienstverleningsaanbod in Zele.
 

 
 
  
 
 
Het Zeelse aanbod aan hulp- en dienstverlening duidelijk en volledig voor u in kaart gebracht
 
 
Vind de juiste zorgverleners, woonzorg en bijsluiters in één handige sociale netwerkkaart van België